Учні 3-Д класу вітають всіх з Міжнародним днем захисту дітей. Дитинство - це чудова пора, коли морозиво - смачніше, друзі - найвірніші, а щастя - у дрібницях. Дітки, бажаємо вам завжди відчувати щиру материнську і батьківську любов, їхню підтримку і надійний захист від усіх життєвих негараздів. Будьте здоровими, розумними, мудрими, відкритими і впевненими у власних силах!


 У рамках «Тижня безпеки життєдіяльності» 12.11 учні 3-Д класу під керівництвом класного керівника Гордієнко А.В. переглянули мультфільм "Абетка дорожнього руху " та виготовили лепбук "В країні дорожніх знаків". Під час виготовлення лепбуку здобувачі освіти повторили правила дорожнього руху, основні правила пішоходів, велосипедистів, пасажирів, водіїв. Познайомилися із різновидністю дорожніх знаків та їх призначенням. Учні закріпили свої вміння орієнтуватися за сигналами світлофору. Після перегляду мультфільму та створення лепбуку учні прийшли до висновку,  що життя лише у їхніх руках!


 З метою формування в учнів стійкої мотивації щодо збереження свого здоров’я, фізичного розвитку та фізичної підготовки була проведена спортивно – розважальна гра « Веселі старти»серед учнів 3 –А та 3 –Д класів.

Діти помірялися силами в естафетах, змаганнях з футболу. Також було проведено рухливі ігри та конкурси. Заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники заходу.


Учні 2-Д  із захопленням приймали гостей. До  них завітали представники патрульної поліції.  Ми  перевірили свої знання з ПДР та просто чудово провели час!

Шукати в цьому блозі

Translate